Balatonon hajóbérlés

Hajóbérlés a Balatonon?!

Ismerje meg a Balaton legexklúzívabb flottáját!

Hajóbérlés Balaton

Behart módra

Vevőközpontúság
Rugalmasság
Különlegesség

Különleges élmény

Különleges hajókkal

Flottánk összeállítását környezetharmonikus szemléletünk vezérelte. Szenvedélyünk az elektromos hajózás, ennek szellemében szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni ennek az előnyeit. Célunk és hivatásunk biztosítani azt, hogy ügyfeleink bekapcsolódhassanak egy olyan exkluzív, felső kategóriás, személyre szabható és különleges élményrendszerbe, amely szervezett keretek között ad módot a Balaton és a hajózás szerelmeseinek a kikapcsolódásra.

Hajóink páratlan kényelmi szintet képviselnek, hangulatos belső terük, elegáns burkolataik és csendes működésük ízelítőt ad a yachting életérzésből.

Ki ne szeretne a vízen hangtalanul suhanni?!

Bérelhető elektromos yachtjaink

Teljes csendben élvezheti a hajózást bármely Wia modell fedélzetén. A korszerű elektromos hajtáslánc szükség esetén meggyőző teljesítmény leadására is képes, ám még csúcsra járatva is tökéletes csendben teszi a dolgát. Tapasztalja meg ön is a hajózás új, teljes nyugalmat árasztó miliőjét, és biztos lehet benne, hogy soha többé nem akar mással vízre szállni!

elektromos hajó bérlés balaton wia 330

Wia 330 pleasure

Ergonomikus és praktikus dizájn, komfortos térkínálat, az egyszerűség szépsége és nagy hatótávolság – ezek jellemzik flottánk impozáns tagját.

elektromos yacht bérlés Balaton, hajóbérlés Balaton

Wia 435 cabrio

Sportos, dinamikus és szenvedélyes csúcsmodellünk Cabrio változata.
hajóbérlés balaton, elektromos yacht bérlés Balaton,elektromos hajó bérlés balaton wia230 oldalról

Wia 230 cc

A kiscsoportos luxus... kishajóvezetői engedély nélkül is.

Balaton, naplemente, egy pohár bor?!

Bérelhető vitorlásaink

Egy vitorlázás a Balatonon vitorlásaink egyikén egy valóra vált álom lehet. A vitorlás bérlés Balatonkenese páratlan hangulatában fotózáshoz, leánykéréshez, esküvőre, csapatépítéshez, legény- és leánybúcsúkhoz is remek választás lehet. A különleges alkalmakat még különlegesebbé teszi a vitorlázás Balaton hullámai között vitorlásaink fedélzetén.
vitorlás bérlés balaton, hajóbérlés Balaton

Hanse 320

Fedezze fel a hajózás szépségeit vitorlásunk fedélzetéről.

hajóbérlés balaton,vitorlás bérlés Balaton

Öszöd

A Balaton egyik legnagyobb vitorlás hajója a 45 személyes Öszöd egész napos programokra, túrázásra tökéletesen alkalmas, akár szélcsendes időben is