Balatonon hajóbérlés

Wia 435 Cabrio

elektromos yacht bérlés

Sportos, dinamikus és szenvedélyes

Wia 435 cabrio

Elektromos flottánk büszkesége a Wia csúcsmodellje. A 435 Cabrio tökéletes választás nagyobb társaságok részére, hiszen ez az elektromos yacht semmihez sem fogható szabadságot biztosít a vízen. A könnyen átjárható, minden irányban nyitott és szellős fedélzeten tartózkodva olyan közel lehetünk a vízhez, amilyen közel egy ekkora luxus elektromos yachton csak lehetséges. Ez a hajó különleges élményt kínál: egy úszó stég helykínálatát páratlan formavilágba öntve, egy igazán komfortos terasz minden felszereltségével a sütőtől a hűtőig, ahol minden a kezünk ügyében van – és mindig változó kilátással. Foglaljon helyet a Balaton királynőjének fedélzeten, dőljön hátra a kényelmes bőrhatású kanapén, nyisson ki egy jéghideg sört, és hagyja, hogy átjárja az a fenséges nyugalom, amit ez a luxuskategóriás yacht áraszt – és soha többé nem akar más hajóban ülni!
Férőhelyek száma - 12 fő
Fekvőhelyek száma - 6 fő
Hajóhossza - 13,64 m
Teljesítménye - 2x15 Kw
Végsebessége - 16 Km/h

Mennyibe kerül ez a kis luxus? Azaz

Ára

35 000 Ft/óra
vagy
250 000 Ft/nap (8 óra)

A minimális bérlési idő 3 óra. A hajó átvétele a Balatonkenese Főnix tér 3. szám alatti kikötőben történik, rendszerint reggel 8 órától. A kibérelni kívánt hajót, reggel 9-től 17 óráig lehet használni. Ettől természetesen el lehet térni, foglaláskor egyeztetve.

Foglalja le nálunk az álom hajót!

Felejthetetlen programban lesz része!

Vagy nézze meg a többi

Bérelhető hajónkat is!

vitorlás bérlés

Hanse 315

Egy hajókirándulás a Balatonon egy vitorlás fedélzetén feledhetetlen élmény, legyen az családi program vagy baráti összejövetel.