Wia 230 cc

elektromos hajó bérlés

Nagyvonalú kishajó

Wia 230 cc

Elektromos flottánk belépőmodellje páratlanul praktikus, a Wia 230 CC számos felhasználási területekre egyformán ideális és akár kishajóvezetői engedély nélkül is vezethető. Formavilága egyszerre tradicionális és modern, egyformán jól mutat egy csendes öbölben vagy egy modern kikötőben. Ez a hajó tökéletes választás – legyen szó horgászkirándulásról, rövidebb túrákról vagy egy kis pancsolásról a családdal a tó közepén, hiszen a hétszemélyes hajó kategóriájában páratlan komfortot kínál. A tágas, jól átjárható fedélzet hatalmas teret kínál, hátul kényelmesen elfekhetünk napozni, de a horgászfelszerelésünknek is jut bőven hely.
Férőhelyek száma – 5 fő
Fekvőhelyek száma – 3 fő
Hajóhossza – 6,95 m
Teljesítménye – 1×7,5 Kw

Elektromos hajó bérlés Balaton?

Elektromos hajó bérlés Balaton? Igen, a legexkluzívabb balatoni programok egyike. Flottánknak ezt a tagját különösen ajánljuk mindenkinek aki kiszabadulna a hétköznapok nyüzsgő forgatagából!

Mivel bérelhető kishajóvezetői engedély nélkül is, remek szórakozásnak ígérkezik a családnak megmutatni a Balaton körüli városokat a vízről, fürödni strandolni.Ha igazán ki szeretné kapcsolni a gondolatait, a Balaton közepe remek helynek ígérkezik némi pecázáshoz.

Mennyibe kerül ez a kis luxus? Azaz

Ára

20 000 Ft/óra

Minimum bérlési idő 2 óra. A hajó átvétele a Balatonkenese Főnix tér 3. szám alatti kikötőben történik, rendszerint reggel 8 órától. A kibérelni kívánt hajót, reggel 9-től 17 óráig lehet használni. Ettől természetesen el lehet térni, foglaláskor egyeztetve.

Foglalja le nálunk az álom hajót!

Felejthetetlen élményben lesz része!


Hívjon: +36-20/972-2733


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vagy nézze meg a többi

Bérelhető hajónkat is!

Elektromos hajó bérlés Balaton - Wia 230 cc

Wia 435 cabrio

Sportos, dinamikus és szenvedélyes csúcsmodellünk Cabrio változata.

Tovább

vitorlás bérlés

Hanse 315

Egy hajókirándulás a Balatonon egy vitorlás fedélzetén feledhetetlen élmény, legyen az családi program vagy baráti összejövetel.


Tovább