Rólunk

Komoly szakmai háttér


Környezetbarát

Elkötelezett hívei vagyunk a környezetbarát technológia bevezetésének a magyar vizeken.

Cégünk alapítói évtizedes tapasztalattal bírnak a Balatoni hajózás területén.

Jelen voltak az elmúlt években is, amikor a hajózási kúltúra jelentős változáson ment át. Személyes tapasztalatuk és szenvedélyük a garancia arra, hogy a cég a legmagasabb színvonalat képviseli a Balatonon. Kapitányaink a legmagasabb szinten ismerik a hajózás fortélyait, hajóink pedig cégünk komoly szakmai hátterén alapuló folyamatos karbantartásnak köszönhetően magas műszaki színvonalat képviselnek, így az élménydús programok során Önnek nem lesz másra gondja, mint hogy élvezze a hajózás új élményét velünk.

Célunk és hivatásunk biztosítani azt, hogy ügyfeleink bekapcsolódhassanak egy olyan ekluzív, felső kategóriás, személre szabható és különleges élményrendszerbe, amely szervezett keretek között ad módot a Balaton és a hajózás szerelmeseinek a kikapcsolódásra.


Pár érv mellettünk

Beszéljenek helyettünk a számok

Környezet tudatosság
Tapasztalat

A kényelem harmóniája


Charter szolgáltatásunk a lehetöségek tárházát nyitja meg, melynek középpontjában a kikapcsolódás, a színvonalas idötöltés áll, távol a stresszes mindennapoktól.

Hajóink

Hajóink minden kényelemmel felszereltek, hangulatos belső térrel, elegáns burkolatokkal rendelkeznek. Kapitányaink a legmagasabb szinten ismerik a hajózás fortélyait.

Az idő minőségi felhasználása
Az idő a luxus felbecsülhetetlen megtestesítője. Sokunknak kevés van belőle, így annak minőségi felhasználása az egyik legfontosabb szempont napjainkban. A pihenéssel töltött időben szeretnénk élvezni az élet finomabb dolgait, kényeztetni magunkat a megérdemelt luxussal.

Legyen szó egy családi kirándulásról, egy jó barát születésnapjáról, vagy egy céges csapatépítö napról, hajóink kitünö lehetöséget biztosítanak egy csodás nap eltöltésére.

Hosszú évek tapasztalatával állítottuk össze útvonalainkat, de örömmel teljesítjük az egyedi igényeket is. Nem baj ha nincs kedve irányítani a hajót, mi ezt is megoldjuk, csomagjainkban erre is kínálunk megoldást. Ugyanakkor kisebb modelljeink akár kapitány nélkül is bérelhetőek, így az Ön kezébe adjuk az irányítást.

Válasszon hajóink és programjaink közül és fedezze fel velünk a balatoni hajózás új élményét!

Tekintse meg bérelhető hajónkat